Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

De inschrijvingen zijn open én de inschrijvingstarieven zijn bekend voor Rally van Haspengouw

Geschreven door  Jan 11, 2022

De inschrijvingen zijn geopend!

Allereerst willen het organisatiecomité en de leden van Topspeed Rallyclub Haspengouw jullie de beste wensen overmaken voor een gelukkig en succesvol 2022. Om in het nieuwe jaar de smaakmakers van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship terug te verwelkomen in de regio van Sint-Truiden en Landen, schakelt de Haspengouwse club een versnelling hoger in de voorbereiding van de 24ste editie van de Rally van Haspengouw, die weer heel boeiend belooft te worden op 26 februari.

Sinds de laatste dagen van 2021 weten we dat het centrum van de Rally van Haspengouw zal verhuizen naar de voormalige luchtmachtbasis van Brustem in Sint-Truiden, waar het HQ van de wedstrijd onderdak zal vinden in de ultramoderne gebouwen van DronePort.
Anderhalve maand voor de start van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship is het nog te vroeg om al een precies beeld te hebben van de deelnemers die zullen strijden voor de titel in 2022. In grote lijnen mogen we dezelfde protagonisten verwachten als de hoofdrolspelers van de erg spannende ontknoping van het kampioenschap 2021.De geïnteresseerden moeten alvast weten dat de inschrijvingen voor de 24ste editie van de Rally van Haspengouw geopend zijn. Inschrijven doe je online via www.rallyvanhaspengouw.be, waar men ook een voorlopige versie van het reglement van de wedstrijd kan vinden.

Nieuw zijn de verschillende inschrijvingstarieven

Het is belangrijk om te weten dat de Rally van Haspengouw verschillende inschrijvingstarieven invoert in functie van de categorie van de wagens. De deelnemers die zich inschrijven in de topklasse RC2 zullen het volledige inschrijvingsgeld van 950 € per wagen moeten voldoen. Deelnemers aan het Junior BRC en piloten met beperkte middelen die zich inschrijven met een tweewielaangedreven wagen tot 2000cc in de nieuwe 2WD Trophy zullen slechts 650 € betalen om deel te nemen aan deze wedstrijd. Voor de andere klassen, onder andere RC1 (ex-WRC) en RGT (Porsche, Alpine, enz.) werd het inschrijvingsgeld, in gezamenlijk akkoord tussen de organisatoren van de BRC-manches van één dag, bepaald op 800 €. Voor de regionale 'Gitter Regularity' nevenwedstrijd, die verreden wordt over 2 ronden, blijft het inschrijvingsgeld beperkt tot 120 €.

Voor de eerste keer zal er in het kader van de Rally van Haspengouw op donderdag 24 februari in de namiddag ook een soort 'shakedown' worden georganiseerd op een afgesloten en beveiligde proef. Het inschrijvingsgeld voor deze testsessie bedraagt 150€ voor RC2-wagens en 100 € voor de andere wagens.

Deelnemers en toeschouwers, blokkeer alvast zaterdag 26 februari in jullie agenda voor het eerste nationale autosportfeest van het jaar in de omgeving van Sint-Truiden.

Laatst aangepast op Dinsdag, 11 januari 2022 09:53
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws