Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

De inschrijvingen zijn open voor de South Belgian Rally

Geschreven door  Feb 01, 2022

Bij de deelnemers en fans van het Belgian Rally Championship stijgt de spanning, nu de eerste manches van het seizoen 2022 in deze laatste wintermaanden voor de deur staan. Ik het kielzog van de Rally van Haspengouw staat ook de South Belgian Rally in de startblokken, klaar om op zaterdag 19 maart een tweede en spannende editie af te werken.

Sinds dinsdag 1 februari zijn de inschrijvingen officieel geopend. Om uw aanwezigheid te bevestigen, kan u naar de officiële website www.southbelgianrally.com surfen, tabblad ‘Inschrijvingen’ op de homepage.

Opgelet: tot vrijdag 18 februari worden er voor elke categorie voorkeurstarieven toegepast. Dat komt neer op 950 euro voor de klasse RC2 (met 100 m² assistentieruimte inbegrepen), 800 euro voor de klassen RC1, RC3, RC4, RC5 en NAT, 700 euro voor de deelnemers aan de verschillende promocups (M-Cup en Stellantis Motorsport Rally Cup Belux), 650 euro voor de wagens van de 2WD Trophy en de deelnemers van het Junior BRC, en 600 euro voor de duo’s die willen deelnemen aan de regularitynevenwedstrijd in VHRS.

Na 18 februari worden volgende tarieven toegepast: 1050 euro voor de klasse RC2, 900 euro voor RC1, RC3, RC4, RC5 en NAT, 800 euro voor de promocups, 750 euro voor de 2WD en de Juniors, en 700 euro voor VHRS.

U hebt het begrepen: aarzel niet te lang om uw deelname officieel te bevestigen. U spaart mooi wat centen uit en kan ook genieten van de eerste officiële berichten van DG Sport over het startveld van de tweede South Belgian Rally. Altijd mooi meegenomen, toch?

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws