Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

South Belgian Rally: Voorverkoop van de tickets is gestart

Geschreven door  Feb 09, 2022

Het Belgian Rally Championship heeft altijd al op een hele grote schare trouwe supporters kunnen rekenen. Het niveau van wat sommigen als beste nationale kampioenschap van Europa beschouwen ligt nu zo hoog dat de fans permanent staan te popelen om een wedstrijd bij te wonen! Het seizoen 2022 van het Kroon Oil BRC trekt zich dan wel over enkele weken in en rond Sint-Truiden op gang, er wordt ook reikhalzend uitgekeken naar de tweede wedstrijd, die op 19 maart geprogrammeerd staat: de South Belgian Rally.

In slechts één enkele editie is DG Sport er in geslaagd om van de in Vresse-sur-Semois gebaseerde wedstrijd een vaste waarde van het kampioenschap te maken, mede dankzij een uitstekend en volledig natuurlijk parcours. Goed nieuws: de tickets die u zullen toelaten om niets van het spektakel te missen zijn vanaf nu te koop. Tweede uitstekende bericht: zij die er zich als eerste weten te verwerven zullen daar extra worden voor beloond!

“We hebben inderdaad besloten om de eerste 1000 ticketkopers extra in de watten te leggen en ze een meer dan aangenaam aanbod te doen”, stelt Florian Jupsin in naam van DG Sport. “Voor 25 euro krijgen ze een pack bestaande uit een ‘all-in’ ticket voor de spéciales, het officiële programma van de rally, maar ook de South Belgian Rally-buff, ideaal om de hals, het gezicht en de oren te beschermen indien de weersomstandigheden nog niet helemaal aan de lente doen denken.”

Enkel de eerste 1000 kunnen van dit aanbod genieten. Daarna geeft de 25 euro nog altijd recht op een ‘all-in’ ticket en op het programma. Ter plaatse worden de tickets, het programma en de buff apart verkocht.

Aarzel dus niet! Afspraak op de officiële website www.southbelgianrally.com, tabblad ‘toeschouwers’.

 

See you in Vresse !

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws