Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Ruben Wostyn kiest voor het Belgian Rally Championship

Geschreven door  Apr 05, 2022

Het Roslar Rally Racing Team is een vaste waarde geworden binnen het Kroon-Oil Belgian Rally Championship en kiest voor een programma in BRC 2022. Sinds een aantal seizoenen kan piloot Ruben Wostyn, zaakvoerder van het Roslar Boekhoudkantoor, rekenen op de trouwe samenwerking met copiloot Steven Ramboer van ID-lettering, waarbij vorig jaar in extremis de NCE-titel in BRC werd behaald.

Vanaf huidig seizoen opteert het Roslar Rally Team voor een sterke teamomkadering met logistieke bijstand binnen het team van KB Technics uit Pittem. “We onderhielden steeds een prima verstandhouding met KB Racing en kijken uit naar een nieuwe samenwerking in 2022. Inmiddels werd ook de Subaru Impreza GT Turbo gereviseerd, en mikken we als hoofddoel op een mooie teamprestatie tijdens het tweeluik Ardeca Ypres Rally en Omloop van Vlaanderen,” volgens piloot Ruben.

“Straks openen we het seizoen in de TAC Rally met onze parcourskennis uit vorige edities. Een interessante wedstrijd om het ritme op te bouwen richting onze volgende wedstrijden in het BRC,” aldus copiloot Steven.

In het Kroon-Oil BRC 2022 kan het team rekenen op het partnership van Roslar Boekhoudkantoor, ID-lettering, Industries Michiel Vermandere, Carrosserie Lauwyck, b-inside, ASH Cars, All Works en KB Technics.

 

Foto: Ivo Wolfs

Laatst aangepast op Dinsdag, 05 april 2022 08:31
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws