Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Rallye de Wallonie: Kan Jimmy D'hondt zijn voorsprong uitbouwen in de BRC Master Cup

Geschreven door  Apr 29, 2022

Jourdan Serderidis versus Jimmy D'hondt in de BRC Master Cup

Dankzij Jourdan Serderidis maakte het Belgische rallypubliek in de South Belgian Rally kennis met de nieuwe generatie WRC's, want Pierre-Louis Loubet bestuurde de Ford Puma Hybrid Rally1 van de Belgische Griek. Aanvankelijk had Jourdan Serderidis plannen om in de Rally van Wallonië aan te treden met de Puma Rally1, maar hij zal toch de strijd aangaan met de andere tenoren van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship in een Skoda Fabia Rally2 Evo. De teambaas van Gino Bux vervoegt daarmee voor de gelegenheid de BRC Master Cup.

Hij zal het in Namen opnemen tegen de leider in de tussenstand, Jimmy D'hondt, die een uitstekende zaak kan doen bij afwezigheid van zijn rechtstreekse concurrenten. Johnny Poelmans brengt zijn Ford Fiesta Rally2 ook aan de start. Bij de GT's zijn Stefaan Prinzie en Chris Vandamme van de partij, net als Porschist Henri Schmelcher.

De grote favoriet is wellicht Laurent Léonard, want de lokale specialist kiest voor een Subaru Impreza WRC. Een veel krachtigere bolide dan de Historia-wagens van Christophe Kerkhove, Emile Tollet, Michel Vandergeeten en Dirk Vermeersch.

 

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws