Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 24 maart 2023

logo rally online

Rally Online België

Vincent Verschueren geeft forfait voor de Condroz Rally

Geschreven door  Nov 02, 2022

Vincent Verschueren en Filip Cuvelier, die met hun Volkswagen Polo GTI Rally2 ingeschreven waren voor de Condroz-Huy Rally, moeten helaas forfait geven voor deze klassieker uit het Belgisch kampioenschap.

“Het is een enorme ontgoocheling”, legt de Belgian VW Club-rijder uit. “Iedereen weet dat de Condroz mijn lievelingsrally is! Helaas geraakt onze Polo, ondanks alle inspanningen van het GoDrive Team, niet hersteld na onze crash bij de Aarova Rally, een regionale rally in de streek rond Oudenaarde. We hebben alles uit de kast gehaald, maar het lukt uiteindelijk niet. Veel succes aan mijn tegenstanders die wel op de afspraak zijn. Dat de beste moge winnen!”

In de ateliers van GoDrive wordt nog steeds hard gewerkt om klaar te zijn voor de 6 Uren van Kortrijk, een andere zeer belangrijke regionale rally voor Vincent, zijn copiloot Filip Cuvelier en hun partners uit de regio.

Vincent Verschueren is recordhouder qua aantal zeges in Kortrijk, met zes successen in het algemene klassement (plus één bij de Historics) en hij is vastberaden om op 20 november opnieuw op de hoogste podiumtrede te eindigen.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws