Print deze pagina

Condroz Rally: 2WD Trophy blijft bijzonder spannend

Geschreven door  Nov 03, 2022

Een spannend duel de Wilde-Tjoens

De titelstrijd in de 2WD Trophy blijft bijzonder spannend. Voor de start van de Condroz Rally, die dit weekend in Hoei verreden wordt, heeft de leider in de tussenstand, Bruno de Wilde, amper 2 punten voorsprong op zijn dichtste achtervolger, Stefaan T'Joens, die eerder dit seizoen voor de 10de keer de VAS-titel veroverde. Dat belooft een boeiend duel te worden op de 18 proeven van de Condroz Rally, de thuiswedstrijd van Bruno de Wilde uit Strée.

Maar, er zijn nog meer kapers op de kust, want ook Frederic Hébette (Saxo gr.A), Christelle Famerée (Peugeot 207), Laurent Vanton (Citroën C2R2 Max) en tal van andere streekrijders willen zich meten met de titelkandidaten op de snelle en verraderlijke klassementsproeven langs de Maas.

Laatst aangepast op Donderdag, 03 november 2022 18:39
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be