Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zondag, 03 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Condroz Rally eindigt met een dodelijk ongeval

Geschreven door  Nov 06, 2022

Rally eindigt in mineur

Tijdens klassementsproef 17, deze van Bas-Oha - Wanzoul, is de Skoda Fabia R5 van het duo Emeric Rary - Fabrice Henry (nr. 22) van de weg gegaan.

Het duo vloog uit een bocht en belandde in een lagergelegen tuin. Hierbij kon een groep toeschouwers niet meer ontweken worden. De toeschouwers zouden zich op het moment van het ongeval in een verboden zone hebben bevonden.

Ondanks het snelle optreden van de hulpdiensten kwamen twee mensen om het leven en werd een derde persoon en een bemanningslid voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Hun levens zijn niet in gevaar. De wedstrijdleiding neutraliseerde onmiddellijk klassementsproef 17 en annuleerde ook de rest van de rally. Er wordt geen podium of prijsuitreiking georganiseerd.

De Royal Motor Club of Huy en de RACB sluiten zich aan bij het verdriet van de families en bieden hen hun diepste medeleven aan. Er loopt een gerechtelijk onderzoek naar de omstandigheden van het ongeval.


Er is een crisiseenheid opgericht

Na het ongeval is in het ziekenhuis van Hoei een crisiscentrum opgericht. Alle betrokkenen van dit ongeluk kunnen vanaf 18.00 uur terecht bij de psychosociale eenheid die in het ziekenhuis is ingericht. U kunt ook contact met hen opnemen via het ziekenhuisnummer: 085/27.81.11

Laatst aangepast op Zondag, 06 november 2022 18:09
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws