Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Spa Rally met Thierry Neuville aan de start

Geschreven door  Nov 17, 2022

Thierry Neuville, winnaar van de Japanse slotmanche van het World Rally Championship 2022, heeft besloten om dit jaar nog één keer achter het stuur te kruipen. In de kleuren van zijn bedrijf LifeLive staat hij aan de start van de Spa Rally 2022, en bovendien doet hij dat met een spectaculaire BMW M3 E30 Gr.A, waarvan de livery binnenkort wordt onthuld!

De achterliggende gedachte bij deze voor alle rallyfans verheugende verrassing is dat LifeLive zijn nieuwe afdeling, gewijd aan het verhuur van rallybolides, in de kijker wil zetten! Het bedrijf uit Sankt Vith kocht recent twee BMW’s M3 E30 Gr.A uit de ateliers van de Nederlandse tovenaar Mats van den Brand, met de bedoeling in 2023 een hoogstaande rallyservice te verlenen, geheel volgens de wensen van de klant. En wie beter dan Thierry Neuville zelf om de promotie van de nieuwe activiteiten van LifeLive te verzorgen?

“Het hele LifeLive team is opgegroeid aan de zijde van Thierry, en nam samen met hem deel aan heel wat rally’s in België”, aldus Dimitri Van Hoof, team manager bij LifeLive. “Nu zijn we er helemaal klaar voor om onze vakkennis te laten zien, en in Spa willen we die in schijnwerpers plaatsen. Met Thierry, uiteraard..."

In de rangen van DG Sport is men uiteraard in de wolken met het nieuws van de deelname van Neuville. “Tuurlijk zijn we ontzettend blij dat we op de aanwezigheid van Thierry kunnen rekenen”, stelt Carolane Jupsin in naam van DG Sport. “Op ons technisch, snel en vooral gevarieerd parcours wil hij zich niet alleen amuseren, maar ook sterk voor de dag komen. Binnenkort kunnen we nog enkele andere mooie verrassingen onthullen, maar ik mag veronderstellen dat de fans niet ongevoelig zullen blijven voor de aanwezigheid van Thierry op een Belgische rally…”

Sfeer zal er alvast zijn in het hartje van Spa, waar podium, servicepark en alles wat de sfeer van een rally maakt in deze editie 2022 – op 3 en 4 december – opnieuw in het centrum van de stad wordt samengebracht.

Herinneren we er trouwens nog even aan dat de inschrijvingen op maandag 21 november om 12u worden afgesloten. Het is dus nog niet te laat… maar voor de teams wel hoog tijd om hun inschrijvingen af te ronden, en zo samen met Thierry Neuville en alle anderen op de deelnemerslijst van de Spa Rally 2022 te prijken!

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws