Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

TAC Rally is de zesde wedstrijd van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2023

Geschreven door  Nov 29, 2022

Bij de aankondiging van de kalender van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship werden al 5 van de 6 Championship Events bevestigd. Nu is ook de zesde wedstrijd van het Belgian Rally Championship gekend: de TAC Rally, die verreden wordt op 8 april 2023.

De TAC Rally wordt de tweede wedstrijd van het Belgian Rally Championship, na de Rally van Haspengouw. Daarna volgen de Rally van Wallonië, de Ardeca Ypres Rally, de East Belgian Rally en de Spa Rally. Het Championship telt dus drie eendagswedstrijden.

Voor de eindstand van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship zullen de deelnemers hun 7 beste scores kunnen laten meetellen, waarvan er maximaal 2 behaald werden in Cup events. De meeste titelkandidaten met een Rally2 zullen 5 of 6 Championship Events op hun programma zetten, aangevuld met enkele Belgian Rally Cup Events.

De Condroz Rally staat op de kalender van de Belgian Rally Cup, onder voorbehoud van de resultaten van het onderzoek naar aanleiding van het recente ongeval.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws