Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zondag, 03 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

De Stellantis Motorsport Rally Cup Belux blijft vernieuwen

Geschreven door  Feb 21, 2023

Nog niet overtuigd? Probeer dan de Discovery Rally-formule!

Ja, de jaargang 2023 van de Stellantis Motorsport Rally Cup Belux ziet er goed uit. Heel goed zelfs! De promotiecup voorbehouden aan de Peugeot 208 Rally4 en Opel Corsa Rally4, die in het kader van enkele manches van het Belgian Rally Championship wordt georganiseerd, is aantrekkelijker dan ooit. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat de inschrijvingen tegen een gestaag ritme binnenlopen.

Voor zij die toch nog niet helemaal van de verdiensten van het kampioenschap overtuigd zijn komt Pole Position, de promotor van de Stellantis Motorsport Rally Cup Belux, nog maar eens vernieuwend uit de hoek, met de Discovery Rally-formule, die over één rally loopt.

“Voor een inschrijving van 600 euro, taksen inbegrepen, kunnen rijder en corijder gebruik maken van de gezellige en professionele ontvangstruimte, beroep doen op de technische en commerciële steun van Stellantis Motorsport, een startnummer tussen de andere deelnemers in de categorie ontvangen, en ze worden ook opgenomen in de algemene communicatie rond de Cup”, stelt Jean-François Elst in naam van Pole Position. “En dat is niet alles! Zelfs al zijn ze slechts voor één rally ingeschreven, dan nog kan het duo naargelang hun resultaat in aanmerking komen voor aantrekkelijke premies!”

Na afloop van die eerste deelname kan het duo beslissen om ook een tweede wedstrijd af te werken. Mits een extra betaling van 1300 euro komt het zelfs in aanmerking voor alle andere wedstrijden van de Stellantis Motorsport Rally Cup Belux 2023, en ontvangen ze ook twee schitterende officiële racepakken.

Voor meer info over deze Discovery Rally-formule, afspraak op de officiële website www.stellantisrallycup.com 

We herinneren er graag nog even aan dat de Stellantis Motorsport Rally Cup Belux 2023 van start gaat op zaterdag 18 maart, tijdens de South Belgian Rally. Een week eerder, op zaterdag 11 maart, wordt er een pré-season test georganiseerd in La Roche-en-Ardenne.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws