Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Pirelli exclusief bandenleverancier van de titelkandidaten

Geschreven door  Feb 22, 2023

Zaterdag gaat het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2023 van start met de Rally van Haspengouw in Sint-Truiden. Ook in 2023 zal Pirelli de exclusieve bandenleverancier zijn voor deelnemers die rijden in de klassen RC1, RC2, de categorie van de Rally2's, en RC3. De Italiaanse bandenfabrikant biedt bovendien alle deelnemers in deze klassen een korting op de catalogusprijs en stelt een aantal interessante winstpremies ter beschikking, zowel in gratis banden als in geld. In tweedaagse Championship-events wordt de wedstrijd afgesloten met een Pirelli Powerstage, waar premies en vooral extra bonuspunten te verdienen zijn.

De tweedaagse Championship-wedstrijden, de Rally van Wallonië, de Ardeca Ypres Rally en de Spa Rally, zullen afgesloten worden met een Pirelli Powerstage, waar bijkomende punten te verdienen zijn voor de vijf snelsten (5-4-3-2-1 punt). Bovendien zijn er premies voor de snelste drie (2.000 euro voor de 1ste - 1.000 euro voor de 2de - 500 euro voor de 3de).

In elk van de 13 wedstrijden van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship biedt Pirelli trouwens 20 gratis banden aan, verdeeld over de top 10 algemeen, voor wie rijdt met een RC1, RC2 of RC3. Voor deze rijders zijn er na elke wedstrijd gratis banden (5 voor de winnaar, 4 voor de 2de, 3 voor de 3de, 2 voor de 4de en 1 gratis Pirelli band voor de 5de tot en met de 10de). De procedure om de Pirelli banden te bestellen en premies in te wisselen is ongewijzigd gebleven. Die procedure wordt gepubliceerd op de Sportity App van het BRC (login BRC22).

Banden, premies en bonuspunten, ook dit seizoen stelt Pirelli weer een heel interessante prijzenpot ter beschikking in het Kroon-Oil Belgian Rally Championship.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws