Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zondag, 03 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Rallye des Ardennes: Ott Tänak met een Ford Puma Rally1 als nulwagen

Geschreven door  Feb 27, 2023

Grégoire Munster met een Ford Fiesta Rally2 Evo van SXM
Jourdan Serdéridis met een VW Polo GTI R5

De informatie lekte eind februari zonder echt te kunnen worden bevestigd door de betrokken, maar sinds maandagochtend is het officieel.

Ott Tänak, de 2019 WRC Rally-kampioen en recente winnaar van de Rally van Zweden zal aanwezig zijn in Dinant tijdens de Rally des Ardennes 2023! Maar dat is niet alles. Ook Grégoire Munster, actief in het Wereldkampioenschap in Rally2, zal ook aanwezig zijn met een Ford Fiesta Rally2 Evo van SXM. 

Tänak en Munster komen allebei om de WRC-manche van Kroatië voor te bereiden die plaatsvindt van 20 tot 23 april. Ott zal fungeren als nulwagen met de Ford Puma Rally1 van Jourdan Serdéridis terwijl Grégoire aanwezig zal zijn in de rally met een Ford Fiesta Rally2 uit de ateliers van SXM. Ook Jourdan Serdéridis zal aan de start komen met een VW Polo GTI R5. 

President Hugues Henrot is natuurlijk in de wolken met deze twee verrassingen. "Ik wil iedereen bedanken die dit gekke project op poten heeft gezet in zo'n korte tijd. Het is grandioos voor ons. Jourdan wilde voor ons iets speciaal doen nu onze wedstrijd is opgenomen op de kalender van het BRC. Dankzij zijn inzet en ons team dat meer dan gemotiveerd is hebben we dit project doen slagen. We weten dat dit veel toeschouwers zal aantrekken en stellen alles in het werk om er een prachhtige dag van te maken," aldus Hugues.

Laatst aangepast op Maandag, 27 februari 2023 22:02
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws