Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Ambiance gegarandeerd in het rallycentrum van de South Belgian Rally

Geschreven door  Mrt 16, 2023

Sfeer gegarandeerd in het hartje van Vresse-sur-Semois!

Door de schragen van de South Belgian Rally in Vresse-sur-Semois op te stellen, en door een 100 procent natuurlijk parcours in een vergelijkbare regio uit te stippelen, heeft organisator DG Sport een mooie en pittoreske toets aan het Belgian Rally Championship gegeven. En de editie 2023 van het evenement zet dat nog meer in de verf…

De South Belgian Rally, dat is in de eerste plaats een wedstrijd met een parcours dat van alle experten en rijders de hoogste lof krijgt toegezwaaid. Maar het draait er ook om de sfeer! Met zijn terrasjes, zijn enkele winkeltjes en vooral een uniek kader is het evenement in en rond Vresse-sur-Semois helemaal op mensenmaat gesneden. Het is zeker de trip waard, vooral omdat het startpodium, geplaatst op een pleintje in het hart van de stad, één van de meest gezellige en aangename van het hele seizoen is.

Het is er des te plezanter vertoeven omdat er zich op enkele meters afstand ook een gezellige en knusse snackbar bevindt, in de beste betekenis van het woord. Daar kan men iets eten en drinken, en tegelijk de doortochten van de bolides over het rallypodium gadeslaan, met het vakkundige commentaar van Thomas Bastin in de oren.

Eens het sportieve luik van de South Belgian Rally is afgerond, zal de sfeer in en rond de snackbar uiteraard enkele graden omhoog gaan. Iets na 18u30 keren de teams voor de laatste keer terug naar het centrum van Vresse-sur-Semois, en de feestelijkheden zullen vanaf dan enkel nog crescendo gaan. En alles in een sfeertje dat zonder twijfel herinneringen aan enkele uiterst gezellige rally’s uit het verleden oproept…

U hebt het begrepen: indien u zich in de streek van de Semois bevindt om geestdriftig de South Belgian Rally 2023 te volgen, vergeet dan niet voldoende tijd vrij te maken om van enkele sfeervolle ogenblikken in het centrum van Vresse te genieten. Ambiance gegarandeerd!

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws