Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 18 april 2024

logo rally online

Rally Online België

De 49ste Condroz-Huy Rally in volle voorbereiding

Geschreven door  Mei 23, 2023

De “Royal Motor Club de Huy” heeft de voorlopige toestemming gekregen om het grondgebied van Hoei te doorkruisen. Verschillende andere gemeenten hebben dit voorbeeld al gevolgd en hebben positief gereageerd op onze verzoeken. Wij danken de Stad Huy en de gemeenten voor hun vertrouwen.

De voorbereidingen voor deze 49e editie kunnen dus doorgaan. De veiligheid staat uiteraard centraal en het RMCH zal rekening houden met de voorstellen van de sportautoriteiten en de overheid instanties.

De deelnemers die reeds hun belangstelling voor ons evenement hebben laten blijken, kunnen gerust zijn. De Rallye du Condroz-Huy zal worden opgenomen in de kalender van het Belgian Rally Championship in de categorie Cup en zal de deelnemers de mogelijkheid bieden om punten te verzamelen in de verschillende BRC-categorieën.

Het specifieke karakter van de Rallye du Condroz-Huy, gekoppeld aan de weersomstandigheden, het profiel van het parcours en het populaire enthousiasme, blijft gewaardeerd door zowel de vaste deelnemers van het kampioenschap als de regionale piloten.

 

www.condrozrally.be

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws