Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 23 juli 2024

logo rally online

Rally Online België

Eerste info over de A&D Omloop van Vlaanderen

Geschreven door  Feb 18, 2024

Nieuwe uitdagingen en kansen voor alle teams in 64ste A&D Omloop van Vlaanderen

In 2023 werden we getrakteerd op een adembenemende editie die pas in de laatste kilometers werd beslist. Momenteel werkt de organisatie met man en macht om ook van de 64ste A&D Omloop van Vlaanderen een geslaagd evenement te maken. Het parcours wordt grondig herzien om de Omloop een blijvende uitdaging te laten zijn voor de deelnemers aan het Belgisch Rallykampioenschap. Maar ook voor de kleinere teams hebben we fantastisch nieuws.

Hoewel onze parcoursbouwer nog druk bezig is, staat het nu al vast dat er opnieuw grote veranderingen zullen plaatsvinden. Op vrijdag staat er een compleet nieuwe proef op het programma. KP Rumbeke maakt op zaterdag zijn terugkeer in een geheel nieuwe vorm en ook KP Passendale wordt opnieuw vormgegeven. KP De Ruiter zal dit jaar ontbreken aangezien we ons klassementsproeven roteren. Dit systeem zorgt ervoor dat de wedstrijd voor de rijders uitdagend blijft en dat niet altijd dezelfde buurtbewoners hinder ondervinden.

En er is nog meer goed nieuws voor de rijders van regionale wedstrijden. De Koninklijke Automobielclub Midden Vlaanderen spant zich extra in voor de kleinere teams in de lagere klassen. We bieden hen een bijzonder scherpe inschrijvingsprijs aan waardoor ze kunnen deelnemen aan een volledige tweedaagse nationale rallywedstrijd van het Kroon Oil Belgian Rally Championship Divisie 1. We streven ernaar om deelname toegankelijker te maken en de diversiteit in het deelnemersveld te vergroten.

Met het vernieuwde parkoers en de focus op toegankelijkheid voor alle teams belooft de 64ste A&D Omloop van Vlaanderen een onvergetelijk hoogtepunt te worden in het rallyseizoen. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de oudste wedstrijd van het Belgian Rally Championship.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws