Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Maandag, 01 juni 2020

logo rally online

Rally Online België

Belgen trekken de grens over voor Rally Routes du Nord

Geschreven door  Feb 24, 2017

Na een afwezigheid van één jaar verschijnt de Rally Routes du Nord weer op de Franse kalender. Deze  tweedaagse wedstrijd is een echte klassieker en is tevens de eerste wedstrijd voor het Noorden van Frankrijk. Gezien zijn liging net op de Franse grens, nabij Ieper, heeft deze rally altijd een grote aantrekkingskracht gehad bij onze landgenoten.

Ook dit jaar steken enkele teams de grens over om onze Belgische driekleur te verdedigen. Zo zien we Frédérique Delplace, met aan zijn zijde Arne Bruneel, aan de start komen met zijn Skoda Octavia WRC. Filip Pyck daarentegen komt aan de start met zijn Mitsubishi Lancer EVOX gr.N.

Piet Declercq (Ford Escort MKI), Patrick Spillebeen (BMW E30 M3), Geert Lacour (Porsche 911) en Lode De Keyser (Porsche 911) gaan dan weer de strijd aan bij de historics.

Favoriet voor de algemene is Laurent Bayard met een "oude" Toytoa Corolla WRC of zorgen de Belgen voor een verrassing? Afspreek zondag op het podium.

 

Laatst aangepast op Vrijdag, 24 februari 2017 20:06
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws