Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Frédéricq Delplace op het poduim in Rallye Routes du Nord

Geschreven door  Feb 27, 2017

Afgelopen weekend reed Frédéricq Delplace, met aan zijn zijde Arne Bruneel, zich naar de laatste podiumtrede in de Franse Rally Routes du Nord. Met een Skoda Octavia WRC eindigde hij op 2' 39" van de winnaar Laurent Bayard (Toyota Corolla WRC). Victorien Heuninck, ook geen onbekende in België, met onze landgenoot François Geerlandt als copiloot, eindigde tweede op 1'35" met een Mitsubishi Lancer EVO9 gr.N.

Ook Filip Pyck reed zich in de kijker met zijn vertrouwde Mitsubishi Lancer EVOX gr.N en behaalde na 15 proeven een vijfde stek op 3' 45". Ook werd hij tweede in de standaarklasse (N4).   

Lode De Keyser had ook reden om te vieren. Hij was namelijk de snelste bij de historics en reed zich naar de zege met een Porsche 911 SC. Patrick Spillebeen (BMW E30 M3) werd mooi vierde op 2' 43" van de winnaar. Piet Declecrq (Ford Escort MKI) en Geert Lacour (Porsche 911 SC) haalde het einde niet en moesten opgeven met mechanische problemen.

(Foto: David Maricou)

Laatst aangepast op Maandag, 27 februari 2017 21:37
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws