Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Maandag, 01 juni 2020

logo rally online

Rally Online België

GTC Rally Festival: De perfecte aanvulling voor de GTC Rally

Geschreven door  Mei 17, 2019

Een must voor elke autoliefhebber

De GTC Rally zet in het weekend van 12 en 13 juli West-Brabant weer op zijn kop. De topwedstrijd van het Nederlands rallykampioenschap opent vrijdagavond met zijn beroemde en befaamde "Nacht van Achtmaal", geconcentreerd rond het dorp Achtmaal. Daar wachten drie doortochten op de uitdagende klassementsproef "De Hel", afgewisseld met de proef van Rucphen-Klappenberg. Na deze openingsavond, volgt het hoofdgerecht zaterdag op Breda International Airport. De internationale luchthaven is op zaterdag 13 juli de ganse dag het decor van een uniek autosportfeest.

De GTC Rally gaat zaterdag natuurlijk verder. Het start- en finishpodium bevindt zich op het vliegveld, net als het volledige serviceterrein, waar de teams de rallywagens in topvorm houden. Bovendien wordt twee keer de showproef verreden op Breda International Airport. Maar, er is veel meer te zien en te beleven dankzij het GTC Rally Festival, met enorm veel randanimatie met honderden show cars in de Show Paddock, maar ook supercars, dragrace kanonnen en muscle cars tijdens de Dragraces op de landingsbaan. Aangevuld met veel andere showelementen, zoals de Burnout Madness.

Voor liefhebbers van mul zand en stoere 4x4's, is er de eerste editie van de NED Cross Country Rally, een wedstrijd die mee zal tellen voor de eb-NK Offroad Racing Series 2019. Zij mogen zich uitleven op een speciaal voor hen aangelegd onverhard parcours. Tickets voor de GTC Rally en het GTC Rally Festival zijn trouwens al te koop, met aantrekkelijke kortingen voor de "Early Bird" weekendtickets (15 euro ipv 20 euro).

Surf snel naar www.gtcrally.eu voor alle informatie.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws