Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 20 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Veel onverhard voor de Legend Boucles

Geschreven door  Jan 27, 2017

Een scherprechter van bijna 40 kilometer op onverhard!

Terwijl het maximumquota voor de wagens bijna bereikt is en de inschrijvingen binnenkort al worden afgesloten, hebben de gelukkige organisatoren van de Legend Boucles de laatste toelatingen gekregen voor een opnieuw weergaloos parcours.

Zoals vorig jaar zal de etappe op zondag bijna volledig op onverhard en in de bossen betwist worden, met nog meer kilometers dan in 2016, onder meer dankzij een geheime RT van 37,5 kilometer!

“Thierry Neuville zal geen aanpassingsproblemen hebben”, glimlacht Pierre Delettre. “De etappe in kwestie wordt een echte scherprechter, de langste in België en volledig in lijn, zonder plaatselijke ronden. De deelnemers in Legend worden echt verwend tijdens deze editie die duidelijk een grand cru aan het worden is. We onthullen de namen van de bezochte gemeentes van de marathon op onverhard uiteraard niet, maar ik kan u garanderen dat het een monument wordt dat de corijders zich nog lang zullen herinneren.”

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws