Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 15 december 2018

logo rally online

Rally Online België

Legend Boucles Bastogne gaat door in het eerste of derde weekend van februari

Geschreven door  Sep 07, 2017

Op minder dan 5 maanden voor de Legend Boucles te Bastogne, dat plaats zal vinden van 2 tot en met 4 februari (eerste weekend) of van 16 tot en met 18 februari (derde weekend), gaan de zaken ondertussen stevig vooruit. De datum kennen we als de FIA de kalenders van de WRC en Rally van Zweden zal gevalideerd hebben en uiteraard kiezen wij een datum die niet samenvalt met het WK-evenement.

Het parcours, nog beter dan voorheen, staat al min of meer op punt. En naar aanleiding van de debriefing van de voorbije editie, zijn enkele belangrijke punten van het reglement aangepast. 

"We zullen de datum van het evenement later bekend maken, naast de nieuwigheden voor de editie 2018, met onder de verschillende categorieën en de leeftijdscoëfficiënten waarvan eerder dit jaar zoveel sprake was," laat de organisatie weten.

Laatst aangepast op Donderdag, 07 september 2017 14:37
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws