Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Legend Boucles @ Bastogne: Inschrijven mogelijk vanaf 1 november

Geschreven door  Okt 31, 2018

Opening van inschrijvingen, vanaf 1 november!

Het aftellen kan… over enkele uren beginnen! In de eerste minuten van Allerheiligen of 1 november, uiteraard een vakantiedag, worden de inschrijvingen voor de editie 2019 van de Legend Boucles @ Bastogne geopend! Drie maanden voor de start op de bekende Place MacAuliffe in Bastogne, kunnen de potentiële deelnemers in de categorieën ‘Legend’, ‘Challenger’ en ‘Classic’ hun deelname nu ook officieel bevestigen en zo aan de wereld meedelen met welke prachtige bolides ze zaterdag, in de provincies Luik en Luxemburg, en zondag in de wouden rond Bastogne, gaan uitpakken.

Afspraak op de website van het evenement: www.racspa.be, waar u klikt op de tab ‘deelnemers’ en dan ‘inschrijving’ en alles wijst zich vervolgens uit. Het team van de Royal Automobile Club de Spa zal de komende dagen ook de officiële documenten online zetten waar op dit eigenste ogenblik de laatste hand aan wordt gelegd.

Zoals aangekondigd, blijft het inschrijvingsgeld volledig onveranderd in vergelijking met 2018, of 1650,00 euro voor de categorie ‘Legend’ / ‘Challenger’ en 1350,00 euro voor de categorie ‘Classic’.

Deelnemers van de Legend Boucles: Ready, Steady… Go Go Go!

Laatst aangepast op Woensdag, 31 oktober 2018 19:20
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws