Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 25 februari 2020

logo rally online

Rally Online België

Kempenrally 2019: de inschrijvingen stromen binnen

Geschreven door  Okt 16, 2019

De eerste namen zijn gekend

Op zaterdag 14 december wordt in de Noorderkempen de Kempenrally verreden. Deze regelmatigheidsrally voor historische auto's wordt verreden in twee categorieën: 60 km/h en 80 km/h, met regelmatigheidsritten op een afgesloten parcours.

De thuisbasis van de Kempenrally is voor de eerste keer het terrein van de Coöperatie Hoogstraten, in de volksmond gekend als de Veiling. Daar zal het servicpark, het podium en het wedstrijdcentrum ingericht worden. De regelmatigheidsritten zijn uitgestippeld in Hoogstraten (een showproef op het terrein van de Coöperatie en een buitenproef in de buurt van Meer/Minderhout), in Rijkevorsel en in het Nederlandse Zundert. In totaal telt het parcours 223 km, waarvan 103 km aan regelmatigheidstraject, afgewerkt door de deelnemers op winterbanden.

De Kempenrally blijft als muziek in de oren klinken van autosportliefhebbers uit deze regio. Dat blijkt uit de inschrijvingen die vlot binnen stromen. Twee maanden voor de wedstrijd hebben zich al een 50-tal deelnemers gemeld, waaronder de winnaar van de Kempenrally 2017 in Classic, Eric van Peer met zijn BMW.

Aan variatie alvast geen gebrek, want Seppe Verstegen zal ook van de partij zijn met zijn tweemotorige 2 PK, Patrick Maes brengt een Austin Healey aan de start en Tom Van Hoek, derde in 2017, waagt zijn kans met zijn gekende Citroën Visa.

Jean Fiddelaers komt aan de start met een mooie Renault 5 Alpine en Eric Van Bourgonie rekent op zijn Fiat 124 Abarth. Met nog enkele Porsches, maar ook snelle Opel Ascona's, Daf's, MG's en Fords, komen er een aantal prachtige historische wagens aan de start.

Wie er nog bij wil zijn, schrijft zich best snel in voor deze gezellige seizoensafsluiter in de Kempen.

Alle info kan je vinden op www.kempenrally.be.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws