Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 20 april 2024

logo rally online

Rally Online België

ConXioN Omloop van Vlaanderen: Een regelmatigheidswedstrijd om het aanbod in Historic uit te breiden

Geschreven door  Jan 14, 2020

Sportieve regelmatigheid op afgesloten klassementsproeven

Sinds enkele weken is de ConXioN Omloop van Vlaanderen 2020, gepland op 4 en 5 september, opnieuw opgenomen op de kalender van de Tour European Rally. De wedstrijd maakt ook deel uit van zijn versie voor oldtimers, de Historic Tour European Rally. De wedstrijd in Roeselare zal opnieuw voor de meeste verschillende kampioenschappen meetellen van alle manches van het JobFIXers Belgian Rally Championship (BRC).
 
De organiserende club KAMV gaat in 2020 zelfs nog verder. Voor liefhebbers van klassieke wagens (oldtimers en youngtimers tot 31/12/1990) wordt een sportieve historic regelmatigheidsrally georganiseerd. Een sportieve regelmatigheidswedstrijd, want de deelnemers zullen op de klassementsproeven van de Omloop van Vlaanderen een gemiddelde snelheid van 60 km/h zo nauwkeurig mogelijk moeten benaderen.

"In Roeselare willen we begin september met deze historic regularity dezelfde weg inslaan als bij de moderne rally en inzetten op beleving. Enerzijds kunnen de deelnemers zich helemaal uitleven, want de gemiddelde snelheid zal meestal rond de 60 km/h liggen. Anderzijds bieden we een echte regelmatigheidsrally met meerdere elektronische tijdsopnames per regelmatigheidsrit. De deelnemers aan deze Historic Regularity zullen verwend worden, want ze krijgen, net als de Sanicentrum E-Rally, hun eigen "Regularity Village" met daarin een eigen servicepark en een exclusieve hospitality."
 

Meer weten over de regularity? -> www.omloopvanvlaanderen.be

Laatst aangepast op Dinsdag, 14 januari 2020 16:58
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws