Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Alle lichten op groen voor de Legend Boucles @ Bastogne 2022

Geschreven door  Feb 16, 2022

Als er één economische sector is die al maanden in zwaar vaarwater verkeert, dan is het wel de organisatie van evenementen! De Royal Automobile Club de Spa, organisator van de Legend Boucles @ Bastogne, kan er over meespreken. Pierre Delettre en zijn team hebben echter de vaste gewoonte om niet op te geven, om niet toe te geven aan paniek en om elke evolutie van de situatie zorgvuldig te analyseren, in volledig overleg met de autoriteiten, zowel op federaal, regionaal, provinciaal als lokaal niveau.

Sommige onheilsprofeten lijken er plezier in te scheppen om twijfels te verspreiden, maar dat houdt de organisatie van de Legend Boucles niet tegen! “Onze gesprekspartners zijn formeel: de gezondheidssituatie evolueert in de goede richting, en binnen een maand zal dat niet anders zijn”, verklaart Pierre Delettre. “In één woord, ons rally-evenement zal plaatsvinden! Er zijn nog enkele onduidelijkheden die zullen worden opgelost tijdens de volgende overlegcomités (Codeco), maar de organisatie van de Legend Boucles @ Bastogne 2022 staat niet meer ter discussie.”

Tot de besproken punten van de afgelopen weken behoorde ook de plaats van het zenuwcentrum van de rally. Ondanks de verbetering van de gezondheidssituatie willen de autoriteiten niet dat de feesttent met het podium op het McAuliffe plein wordt geplaatst, maar wel op de site van de voormalige overdekte markt en rond deze hal, in een nabijgelegen industriezone. Zeker niet genoeg om de deelnemers, teams en het publiek ervan te weerhouden te eten en te overnachten in alle mogelijke hotels, gîtes, chambres d'hôtes, enz. die de regio te bieden heeft.

Een bewijs dat het echt de goede kant op kan gaan: niet alleen zal het publiek overal toegelaten worden, zowel in het centrum van het evenement als op de speciale podia, maar er zullen ook drankbars in de onmiddellijke nabijheid van het parcours geïnstalleerd mogen worden. Het horecaprotocol geldt wanneer er sprake is van bediening aan tafel, maar een afhaalmaaltijd is uiteraard ook mogelijk.

De R.A.C. Spa zal deelnemers en toeschouwers de komende weken uiteraard blijven informeren over de Legend Boucles @ Bastogne 2022, maar laten we eerlijk zijn, het evenement zal plaatsvinden! En dat is het belangrijkste... Laten we voor de sport gaan!

Inschrijvingen en informatie: www.racspa.be

Laatst aangepast op Vrijdag, 18 februari 2022 18:40
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws