Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

i-clinic.be en Bryan Bouffier klaar voor de strijd in Ieper…

Geschreven door  Jun 20, 2016

Bryan Bouffier en zijn Tsjechische service-team zijn reeds in volle voorbereiding voor de komende Kenotek Ypres Rally. De wagen werd ter plaatse reeds volledig klaar gezet voor de deelname in Ieper. “Het team heeft inderdaad al voldoende ervaring in Ieper met deze DS3. Maar om niets aan het toeval over te laten komen ze dinsdag reeds naar de Westhoek afgezakt voor wat extra testwerk ter plaatse,” aldus Stephen Vankemmel die dit project steunt met i-clinic.be.

Bouffier eindigde in 2013 en 2015 tweede in Ieper, maar de drang om het beter te doen is bijzonder groot. Daarom werd door Bouffier beroep gedaan op de ervaren copiloot Dennis Giraudet, die in Ieper al reed samen met Romain Dumas, Bjorn Waldegart, Piere-Cesar Baroni en ene François Duval. Giraudet heeft in het WRC ook ervaring naast Philippe Bugelski, Didier Auriol, Armin Schwarz, Thomas Rädström, Nicolas Vouilloz, Stéphane Sarrazin, Eyvind Brynildsen, Evgeniy Novikov en vele anderen…

Net zoals Bryan Bouffier zelf is ook Stephen Vankemmel uit op een goed resultaat. “Met deze deelname in Ieper ondersteunen we de start van i-clinic.be, een nieuwe zaak in de GSI groep. Met i-clinic.be richten we ons op de reparatie van smartphones en tables. Sinds kort is de website online, en kan je ook terecht in al onze vestigingen van GSI voor de herstelling van uw toestel. Dagelijks voelen we in onze winkels hoe belangrijk deze wedstrijd is voor de streek, de Westhoek kijkt echt uit naar dit weekend!”

Vanaf midden deze week zullen deze posters ook beschikbaar zijn...

Laatst aangepast op Maandag, 20 juni 2016 12:14
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws