Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Eddy Ghijsens en Veerle Bovy eindigen 13de

Geschreven door  Sep 05, 2016

Eddy Ghijsens en Veerle Bovy zijn in de ConXioN Omloop van Vlaanderen Criterium als 13e geëindigd. Op mechanisch vlak was het een vlekkeloze rally maar een klein ongeval zorgde voor een tijdstraf waardoor het duo naast een top 10 klassering greep.

“We kunnen terugblikken op een goede wedstrijd waarbij we opnieuw geen enkel mechanisch probleem kenden,” analyseert Eddy Ghijsens zijn wedstrijd. “De nieuwe remmen werkten perfect maar het was toch was aanpassen. Voor de toekomst is het zeker een vooruitgang maar tijdens de wedstrijd was het wat zoeken. Onze 7e tijd op de zoning was de kers op de taart. Onze bescheiden diesel stond zijn mannetje tussen al die andere krachtigere wagens. Het enige minpunt van de wedstrijd is de kleine aanrijding die we hadden op weg naar een klassementsrit. De tijd tikte genadeloos voorbij waardoor we ons te laat aan de start aanboden en terecht bedacht werden met een tijdstraf. Jammer maar het is niet anders.”

Eddy Ghijsens en Danny Dewilde, mede eigenaar van de wagen, bedanken hun fans die ook nu weer een verre verplaatsing niet schuwden om hen te komen aanmoedigen alsook hun partners die het mogelijk maakten dat de Dano Racing VW Golf TDi ook nu weer aan de start verscheen.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws