Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Inschrijvingen Rally van Hannuit open

Geschreven door  Jan 24, 2018

Het aftellen naar de 50ste Rallye de Hannut is gelanceerd met de publicatie van de officiële affiche 2018. Omdat we toe zijn aan een feesteditie zijn we verplicht iets speciaal te doen. De festiviteiten beginnen vanaf vrijdag 9 maart om 19u00 in de Marché Couvert met de voorstelling van de streekpiloten. Maar tevens organiseren we ook een uitzonderlijke VIP-avond! 

Zaterdag 10 maart begint dan het sportief gedeelte met de administratieve nazichten in de voormiddag en, vanaf 14u30, het steeds gewaardeerde moment van de technische keuringen, waarbij de deelnemers een eerste maal over het podium rijden.

Zondag 11 maart neemt de eerste deelnemer in de Marché Couvert de start voor de eerste van 12 gechronometreerde ritten die op het programma staan (3 ronden van 4 klassementsproeven).

Retro 50

Gedurende gans het weekend zal een ruimte « RETRO 50 » de toeschouwers toelaten om terug te gaan in de tijd van de vorige edities van de Rallye de Hannut, zonder daarbij de nog oudere edities te vergeten, toen deze wedstrijd nog de benaming "6 heures de Hannut" droeg. Animaties voor kinderen, kleine versnaperingen en de bar zullen zoals elk jaar ook aanwezig zijn.

Reserveer alvast dit weekend van 9-10-11 maart om niets te missen van deze uitzonderlijke gebeurtenis in de autosport en aarzel niet om uw om deze wedstrijd met stip in de agenda aan te duiden.

Inschrijvingen open

De inschrijvingen zijn nu open en blijven open tot 6 maart. Wacht niet langer om uw inschrijvingsformulier in te sturen om verzekerd te zijn van uw deelname aan deze editie 2018 van de Rallye de Hannut!

Inschrijvingsformulier NL

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws