Print deze pagina

Bert Truyens met Subaru Impreza WRX STi naar Hannuit

Geschreven door  Feb 27, 2018

Van BMW naar Subaru

Bert Truyens komt aan de start met een Subaru Impreza WRX STi uit de ateliers van Jos Boon Racing en niet met de BMW E36 Compact zoals hij eerder was ingeschreven. De Rally van Haspengouw bracht nochtans niet veel geluk voor Bert en copiloot Yannick Sterken want ze moesten de BMW aan de kant zetten.

"We hebben inderdaad niet veel geluk gekend. We hebben moeten opgeven met een afgescheurde achterbrug. We weten wat te doen de komende dagen om alles te herstellen en te verstevigen...," aldus Bert na de wedstrijd. "Maar we hebben ook goed nieuws want voor de Rally van Hannuit zal ik rijden met een Subaru Impreza WRX STi. Met deze wagen won Matthias Boon vorig jaar nog de Rallye de Haute-Senne. Het zal ook mijn eerste ervaring zijn met een 4x4." 

Het is ook de bedoeling de Bert de Sezoensrally zal rijden met BMW E36 Compact, samen met ervaren rot Johnny Vangrieken in de rechterstoel terwijl Yannick Sterken de nota's zal lezen van Kris Princen.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be