Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 15 december 2018

logo rally online

Rally Online België

Weer pech voor Dennis Degroote in Rallysprint de la L'Homme

Geschreven door  Mrt 09, 2018

De kater, een kapotte cardanas tijdens de Rally Clavieroises, werd door het team snel verteerd. Met volle moed werden de voorbereidingen voor de Rallysprint de la L'Homme aangevat. Niets werd aan het toeval overgelaten

"Maar met een klepper als Eric Cunin, die een Skoda Fabia WRC uit de ateliers van Aldero Sport in stelling bracht, wisten we dat het moeilijk ging worden. Maar we lieten ons niet intimideren door dit machtsvertoon. Op de eerste proef, een rondkoers, gingen we vlot mee met Cunin op de rechte stukken maar ik maakte een fout en ging rond in dit avontuur en we verloren 18". Toch realiseerden we een tweede tijd (7'24"40) en Cunin zette 7'04"63 neer. Jij legde druk op zijn schouders..." aldus Dennis.

Bij de service werd er jammergenoeg een probleem ontdekt, alle olie was verdwenen uit de motor en hierdoor dienden we noodgedwongen op te geven om grotere schade te voorkomen. Momenteel is de wagen reeds bij Van Hoof Sport en wordt alles in het werk gesteld zodat we in de Rallysprint van Moorslede in optimale omstandigheden van start kunnen gaan.

 

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws