Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 15 december 2018

logo rally online

Rally Online België

Christophe Panis met Citroën C2 R2 Max in Tielt

Geschreven door  Mrt 28, 2018

Christophe Panis gaat in de komende TAC Rally met een Citroën C2 R2 Max van start. Voor de Eeklonaar wordt het een terugkeer naar de R2-categorie. Zo'n vijf jaar geleden reed hij al twee wedstrijden met een Citroën C2 R2 Max, waaronder de Omloop van Vlaanderen in het Junior BRC.

"Omdat de TAC Rally zowat een thuiswedstrijd is voor mij probeer ik er elk jaar aan de start te komen. Vorig jaar stond ons seizoen volledig in het teken van de Ypres Rally, maar dit jaar zijn we er weer bij in Tielt", vertelt de 30-jarige Panis. "Het kriebelde al lang om nog eens in een R2 te stappen en de TAC bleek de ideale gelegenheid. De keuze viel terug op een Citroën C2 R2 Max. Een oude bekende dus, maar wel met een nieuw team. De C2 is afkomstig van Fly Motorsport, het team van Francis Leroy."

Panis en copiloot Jeroen D'hulster nemen in Tielt deel in het RACB Criterium. "Het Criterium is vooral een budgettaire keuze. Het is er ondertussen onze vijfde deelname, met telkens een leuke sfeer en enkele interessante tegenstanders in de F2-categorie. Het wordt in de eerste plaats terug wennen. Niet alleen aan de C2, maar ook omdat we wedstrijdritme mankeren. Het is al Ieper vorig jaar geleden dat ik nog achter het stuur zat. We hopen vooral op een zorgeloze koers en een leuke strijd. Finishen en plezier beleven komen op de eerste plaats!"

Laatst aangepast op Woensdag, 28 maart 2018 18:31
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws