Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zondag, 26 mei 2019

logo rally online

Rally Online België

Marc Turrion start in de Rally van Hannuit

Geschreven door  Feb 25, 2019

Na zijn afwezigheid in 2018 mogen we Marc Turrion weer verwachten achter het stuur van zijn Mitsubishi Lancer EVO8 gr.A. Zijn laatste wedstrijdfeit dateert al van de Rally van Zuid-Limburg 2107 waar toen een vijfde plek algemeen werd behaald. Als eerste wedstrijd heeft Marc gekozen voor de Rally van Hannuit.

"Na een rustpauze in 2018 hebben we besloten om er weer vol voor te gaan. Dit gaan we doen met onze vertrouwde Mitsubishi Lancer EVO 8 gr.A. Deze is tijdens de winterperiode binnen geweest bij Van Hoof Sport en heeft een volledige check-up gekregen. 2019 brengt ons een nieuw seizoen met nieuwe en ook weer vertrouwde sponsors. Hierbij wil ook mijn nieuwe copiloot voorstellen. Erik Moons zal die taak op zich nemen en mij de weg wijzen op de proeven. De nieuwe livery van de wagen en ons wedstrijdoverzicht worden later nog medegedeeld. Onze eerste wedstrijd is alvast de Rally van Hannuit," aldus Marc aan ons.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws