Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Oproep aan de deelnemers van de Rally van Hannuit...

Geschreven door  Feb 26, 2019

De organisatie van de Rally van Hannuit roept de deelnemers op om niet illegaal te verkennen. Het probleem van illegaal verkennen bestaat al zo lang als er rally's gereden worden. Organisatoren verzetten bergen werk en steken er ongelooflijk veel energie in om een rally of rallysprint op poten te zetten. Het is dan ook niet respectvol naar hen toe. De tijden zijn immers veranderd en gemotoriseerde sporten, waaronder ook rally, hebben zowiezo geen goed imago in deze 'groene tijden'. Om de rallysport nog niet meer in gevaar te brengen roepen we dan ook op om niet illegaal te verkennen, en zeker niet te 'trainen' zoals sommige teams durven doen. Het is immers logisch als er verschillende klachten binnenkomen van buurtbewoners bij de bevoegde instanties dat dit geen positief effect heeft... De Rally van Hannuit heeft daarbovenop nog proeven die nog echt door de bebouwde kom gaan waardoor de overlast nog zwaarder doorweegt.

"We krijgen verschillende klachten binnen van roekeloos rijgedrag en roepen dan ook op om niet illegaal te verkennen. Verschillende personen houden toezicht langs de proeven en wie betrapt wordt krijgt meteen 3 minuten straftijd voor de start. Bij een tweede inbreuk krijgt men een startverbod zonder terugbetaling van het inschrijvingsgeld! Door het goede weer van de afgelopen dagen zijn er nu veel fietsers en wandelaars die dit niet appreciëren," aldus de organisatie.

Geef de tegenstanders van onze prachtige sport dus geen extra stok om te slaan, want ze zullen niet twijfelen om dit te doen! Een gewaarschuwd man is er dus twee waard en dit geldt niet alleen voor de Rally van Hannuit...

Laatst aangepast op Woensdag, 27 februari 2019 19:57
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws