Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Vol huis voor de Rally van Hannuit

Geschreven door  Mrt 01, 2019

Historisch succes!

De Rally van Hannuit is toe aan zijn 51ste editie. Met vele lachende gezichten en gemotiveerde leden van de renstal Hesbaye. Vanaf de opening van de inschrijvingen kwamen de deelnemers vlot binnen zodat de organisatoren wederom een vol huis kunnen aankondigen, dit jaar zeker mede dankzij de vele historische wagens. Dit jaar verschilt het parcours van de vorige edities. Het normale schema van 3 x 4 proeven werd gewijzigd naar 6 verschillende klassementsproeven die tweemaal zullen worden gereden. Dit resulteert in een wedstrijd die 126 km tegen de klok oplevert. Twee lange rondes onderbroken door een vaste servicezone na iedere 3 kp's. Opvallend is de comeback van de proef in Orp-Jauche met de nodige kasseistroken die wel eens voor de nodige schifting zouden kunnen zorgen.

Spektakel gegarandeerd

De wedstrijd is ingeschreven op de kalender van de federatie Wallonie-Brussel, CSAP Brabant en Luik. Het aantal inschrijvingen ligt de laatste jaren steeds tegen de 200 teams. Opvallend dit jaar zijn de vele inschrijvingen bij de historics, 40 om precies te zijn! Deze wagens zullen zoals gebruikelijk de wedstrijd openen. Nadien zijn het de auto’s uit divisie 4 die de baan opgaan. Bij deze vinden we heel wat Porsches, WRC’s, Super 2000 bolides en de gebruikelijke 'Beemers' die zeker voor het nodige spektakel zullen zorgen. Dit alles gevolgd door divisie1-2-3.

Momenteel zijn zowat 180 van de 200 inschrijvingen administratief in orde. Heel wat bekenden en kanshebbers voor de zege zoals Droogmans, Bouts, Berleur, Delleuse, Diels, Guillemin, Hubin, Peigneur, Remilly en Turrrion. Ook heel wat snelle buitenlandse equipes waaronder Allerts, Coffey, Taylor, Dautzenberg, Howlett, Shields, Thomson en anderen.

Afspraak zaterdag 9 maart vanaf 14.30 voor de technische keuring , overdekte markt in Hannuit. Daags nadien gaat de wedstrijd van start met de eerste proef om 8u17. De toeschouwers hebben nog maar eens gratis inkom en een programmaboekje met deelnemers, kaarten en timing kost slechts 5 euro.

Bekijk hier de voorlopige lijst.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws