Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zondag, 26 mei 2019

logo rally online

Rally Online België

Rallye de Trois-Ponts geannuleerd

Geschreven door  Mrt 04, 2019

Rallye de Trois-Ponts: een monument

Op 7 april ging normaal gezien de Rallye de Trois-Ponts door maar helaas heeft de organisator Racing Cars Organisation slecht nieuws. De Rallye de Trois-Ponts wordt geannuleerd. Nochtans zag het er allemaal rooskleurig uit voor de organisator maar helaas heeft de gemeente Trois-Ponts de toelating ingetrokken.

"We waren perfect op schema en gingen de laatste rechte lijn in voor de Rally de Trois-Ponts. We hadden alle toelatingen op zak. De bal ging aan het rollen toen enkele buurtbewoners begonnen te klagen. We begrijpen het allemaal niet zo goed want na 28 jaar organiseren hadden we een hele goede band opgebouwd met de gemeente Trois-Ponts. We deden er alles aan om de overlast van de wedstrijd tot een minimum te herleiden en deden maximale inspanningen om de veiligheid van iedereen te garanderen. We kregen altijd een goed rapport, waaronder ook van de politie. Het is bijna onbegrijpelijk dat enkele bewoners het gemeentebestuur op hun kniën heeft gekregen. We zijn dan ook enorm teleurgesteld...," aldus de organisator.

De Rallye de Trois-Ponts was een gevestigde waarde in het ASAF rallykampioenschap en werd verreden in een prachtige streek op hobbelig en versleten asfalt. Wij gaan alvast de Rally de Trois-Ponts missen... 

Maar we moeten ook durven toegeven dat 3 rally's op 2 maanden tijd, namelijk Legend Boucles de Spa, de Herock Spa Rally en Rally de Trois-Ponts, misschien een beetje van het goede teveel is voor de buurtbewoners. Zeker als je geen liefhebber bent van gemotoriseerde sporten...

Laatst aangepast op Maandag, 04 maart 2019 21:10
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws