Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 03 juli 2020

logo rally online

Rally Online België

Rally van Hannuit: Jean-Yves Laruelle met een Porsche 997 GT3

Geschreven door  Jan 26, 2020

Jean-Yves Laruelle mogen we binnenkort weer verwachten achter het stuur van een rallywagen. Sinds 2013 was hij verdwenen van de radar maar voor de Rally van Hannuit tekent hij weer present. Na een zwaar ongeval moest hij verplicht aan de kant blijven, maar gelukkig is dit nu achter de rug. Jean-Yves, een rasechte Hannuitenaar, kent de wedstrijd als geen ander en liet zijn oog vallen op een Porsche 997 GT3.

"Dit jaar maak ik mijn comeback! Ik mag eindelijk weer achter het stuur kruipen. Na een lange afwezigheid kan ik eindelijk mijn passie weer beleven. Ik ging aankloppen bij Roland Delhez Racing voor een Porsche 997 GT3, een wagen die zeker voor sensaties zal zorgen. Joël Leclercq zal de nota's lezen. Wat we zeker willen doen is gewoon maximaal genieten van deze fantastische wagen, zonder enige druk. Ook zullen we de toeschouwers niet vergeten want we gaan ook het spektakel verzekeren op de wegen rondom Hannuit," aldus Jean-Yves.

Laatst aangepast op Zondag, 26 januari 2020 20:19
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws