Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 20 april 2024

logo rally online

Rally Online België

De Aarova Rally van Oudenaarde-Kruisem in het RACB Rally Criterium

Geschreven door  Feb 19, 2020

Volgende week gaat het niet alleen het Jobfixers Belgian Rally Championship van start in de Rally van Haspengouw, maar ook het RACB Rally Criterium. De kalender van dit kampioenschap wordt uitgebreid met een zesde wedstrijd, de Aarova Rally van Oudenaarde-Kruisem, die verreden wordt op 11 oktober.

De beslissing om het RACB Criterium uit te breiden met een zesde wedstrijd werd genomen op vraag van organisator Superstage, de club die ook de Renties Ypres Rally organiseert en die internationale ambities heeft met de enige rally in Oost-Vlaanderen.

"Superstage zal de Rally van Oudenaarde-Kruisem dit jaar organiseren als kandidaat-evenement voor de FIA European Rally Trophy Benelux," vertelt Xavier Schene, voorzitter van RACB Sport. "Daarvoor moet de wedstrijd op de nationale kalender van de RACB staan en hebben we deze populaire eendagsrally toegevoegd aan het RACB Rally Criterium."

Alain Penasse, voorzitter van Superstage, bevestigt de internationale ambities. "We hebben altijd de ambitie gehad om in Oost-Vlaanderen een topwedstrijd te organiseren, want de regio leent zich daar uitstekend toe en we worden al jaren goed ontvangen in Oudenaarde. Om kandidaat te kunnen zijn voor de FIA European Rally Trophy, staat onze wedstrijd dit jaar op de kalender van het RACB Rally Criterium. Ook de sfeervolle ceremoniële start op de Markt in Oudenaarde blijft behouden."

Afspraak voor de finale van het RACB Rally Criterium op 11 oktober in Oudenaarde!

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws