Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 20 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Rallysprint Soutenons Clémence gaat niet door

Geschreven door  Mrt 27, 2020

Ook de Responsible Auto Club heeft slecht nieuws. Ook zij gaan de Rallysprint Soutenons Clémence niet laten doorgaan. De Rallysprint Soutenons Clémence ging normaal door op zondag 17 mei. 

"Door de problematiek met het COVID19 virus heeft de Responsible Auto Club beslist om de wedstrijd dit jaar niet te organiseren én ook niet te verplaatsen. Zoals u al weet gaat er heel wat werk aan vooraf. We moeten coördinatievergaderingen hebben met de verschillende gemeenten, een vergadering bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken in Brussel en een vergadering met de gouverneur van de provincie Namen vooraleer we goedkeuring krijgen. En gezien dat deze nu andere zaken aan hun hoofd hebben willen wij deze niet nog extra belasten. Verplaatsen is voor ons ook geen optie daar verschillende organisaties in de ASAF en in het BRC al hebben aangegeven hun wedstrijden al te verplaatsen. De kalender laat dit gewoon niet toe... Wij bedanken alvast de gemeenten Walcourt, Thuin en Froidchapelle voor hun medewerking en hopen dat ze ons in 2021 opnieuw ontvangen," aldus de voorzitter van de club, Steve Jauquet.

De Responsible Auto Club nodigt u alvast uit voor hun tweede wedstrijd, de Rallysprint du Trèfle, op 27 september in de buurt van Froidchapelle. Bezoek zeker www.r-ac.be voor meer info.

Laatst aangepast op Vrijdag, 27 maart 2020 19:48
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws