Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 06 augustus 2020

logo rally online

Rally Online België

Roger Sauvelon Historic Rally Festival gaat niet door

Geschreven door  Mrt 29, 2020

Met veel spijt laat de organisatie weten dat de 8ste editie van het Roger Sauvelon Historic Rally Festival, normaal voorzien op 9 en 10 mei, dit jaar niet door zal gaan.

"Ons besluit houdt onder meer verband met het verplicht thuisblijven en de social distancing die nu al tot 19 april, of misschien nog langer, van kracht is. Ook is het nu niet mogelijk om de verplichte officiële vergaderingen (provincie, gemeenten en Ministerie van Binnenlandse Zaken, ...) te laten doorgaan. Zelfs als de regels versoepelen lijkt het ons 'ongepast' om vijf ambulances, vijf spoedartsen en hun assistenten op te vorderen tewijl deze al weken in de frontlinie bezig zijn om deze pandemie te bestrijden," aldus Pierre Marmignon.

Vanaf volgende week worden reeds de ontvangen inschrijvingsgelden door de penningmeester teruggestort. Op dit moment gaat de Senzeilles Historic Rally Stage, gepland op 7 juli, nog gewoon door. 

Laatst aangepast op Zondag, 29 maart 2020 13:12
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws