Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Rally van Hannuit geannuleerd

Geschreven door  Feb 09, 2021

De Rally van Hannuit was vorig jaar de laatste wedstrijd die gereden werd voor de lockdown. Maar in sepember kregen we terug even hoop waardoor ook het Critérium Jean-Louis Dumont terug door kon gaan, al was het wel onder bepaalde voorwaarden. Maar dit jaar zagen we bui al aankomen... Gezien de huidige situatie is het niet mogelijk om te organiseren.

Ondanks al het voorbereidende werk lijkt het nu onvermijdelijk dat de Hesbaye Motor Club aankondigt dat de editie 2021 van de Rally van Hannut niet zal plaatsvinden.  De Hesbaye Motor Club wordt nu geconfronteerd met een groot aantal onzekerheden die de afronding van de organisatie onredelijk maken.

“We moeten nu beginnen met het registratieproces. Voor onze kleine organisatie, voor de piloten, copiloten en teams, voor onze partners, de autoriteiten die ons jarenlang trouw hebben gesteund, is dit een laatste stap in de richting van de realisatie van het evenement. Een stap achteruit zetten zal voor iedereen complex, duur, vervelend en teleurstellend zijn," laat Jacques Ravet, voorzitter van de Hesbaye Motor Club, weten. “Helaas is het aantal vraagtekens tegenwoordig zo groot dat we meer onzekerheden dan garanties hebben. Deze keer moet de rede voorrang krijgen op de passie.”

Tussen de beslissing van de autoriteiten over het houden van openbare evenementen, de gezondheidsverplichtingen waaraan moet worden voldaan om te organsiseren, de vereisten van de gemeenten, administraties, federaties, de beschikbaarheid van ambulance- en politiediensten, artsen en de nodige vrijwilligers die nodig zijn om te organiseren zijn momenteel té grote vraagtekens.

"We hebben tot nu toe gehoopt, maar deze keer staan we voor een muur. We moeten een einde maken aan de hoop die alle enthousiastelingen hadden. Ik wil ons team in zijn geheel bedanken voor hun koppigheid en ik zal alle autosportliefhebbers in september (18-19) ontmoeten voor het Critérium Jean-Louis Dumont,” aldus Jacques Ravet.

 

Meer info via www.hesbayemotorclub.be of aarzel niet om onze Facebook-pagina te bezoeken: www.facebook.com/rallyeHannut

Laatst aangepast op Dinsdag, 09 februari 2021 09:33
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws