Print deze pagina

Rally Boucles Claviéroises gaat niet door

Geschreven door  Jan 06, 2022

Het jaar is nog maar pas begonnen en er valt al meteen slecht nieuws te melden. De Rally Boucles Claviéroises, voorzien op zondag 20 februari, zal niet doorgaan. Organisator Ecurie Les Volants geeft geen precieze reden voor het annuleren.

Daarmee zal de Rally van Haspengouw de eerste Belgische wedstrijd zijn op zaterdag 26 februari en een dag later, op zondag 27 februari, zal Rallysprint de la l'Homme ook het ASAF-kampioenschap op gang trekken.

 

Gezien de huidige situatie is het helemaal niet makkelijk om wedstrijden op poten te zetten, en zeker wanneer de regels om de haverklap aangepast worden. Hopelijk is Rally Boucles Claviéroises niet de voorbode van nog meer slecht nieuws. Wordt vervolgd...

 

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be