Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Michel Smets à la carte in 2016

Geschreven door  Jan 08, 2016

Michel Smets en copiloot Jos Laudus, beide ervaren rotten in het vak, gaan in 2016 opnieuw à la carte rijden. Het duo blijft weer trouw aan Opel en rijden afwisselend met de Ascona of Kadett GT/E. Het team van Willy Cools, de Opel-specialist uit de buurt van Olmen, blijft instaan voor de service en onderhoud. 

Michel Smets legt uit: "Naar jaarlijkse traditie gaan wij met de Conrero Opel Ascona van Willy Cools (CRS) de week voor de Legends Boucles testen in de buurt Malmedy. De Kadett GT/E die ik zelf aangekocht heb zal ook ter plaatse zijn. Ik hoop dat ik in Malmedy een bekende en goeie Limburgse ex-rallypiloot warm kan maken om terug rally's te rijden. Mijn Kadett mag hij daar zeker uitproberen... Jos Laudus, die mijn copiloot is, zal ook zelf rijden in Malmedy met zijn Kadett. 

Willy heeft trouwens al heel wat aanpassingen aangebracht aan de Conrero Ascona. Zo hebben wij al de pedalen op een ander rij laten zetten en ook de handrem is aangepast. Een elektrisch servostuur is sinds de laatste rally gemonteerd zodat we nu beter met één hand kunnen sturen en met de andere hand kunnen schakelen in de bochten. 

De Legend Boucles wordt zeker gereden met de Conrero Ascona van CRS. De week nadien rijden we normaal met de Kadett GT/E bij de Slowly Sideways in de Rally van Haspengouw. Ook krijgt hij een nieuw jasje voor die gelegenheid. De service wordt uiteraard verzorgt door het CRS-team. 

Andere wedstrijden staan nog niet echt vast, hoewel we zeker nog eens een poging gaan wagen om in de legendarische Duitse Eifel Rally te starten met de Conrero Ascona. Voor de rest zoeken we wat achter wedstrijden die ons én de Ascona goed liggen. Heel simpel dus: onverharde en vettige wegen," lacht Michel Smets.

(Foto: Ivo Wolfs)

 

Zijn jouw plannen voor 2016 al bekend? Stuur ze ons dan zeker door!

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws