Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zondag, 15 december 2019

logo rally online

Rally Online België

De Kenotek Ypres Rally heet de FIA Benelux Rally Trophy welkom

Geschreven door  Feb 11, 2017

Tijdens een FIA meeting vorige week werd besloten dat er een FIA Benelux Trophy zal doorgaan in plaats van de FIA Scandinavian Rally Trophy (FSRT). De European Rally Trophy (ERT) zal bestaan uit een reeks van acht regionale reeksen. De FIA Benelux Trophy is daar één van. Het is een schitterende kans voor rallyteams die meer ervaring willen opdoen in een FIA goedgekeurde internationale rally trophy wanneer de stap naar een volledig FIA European Rally Championship te groot is. De FIA Benelux Trophy geeft de deelnemers de kans om deel te nemen aan vijf totaal verschillende rally's om zo te proeven van de verschillende nationale kampioenschappen in een internationale trophy.  

Vijf

Deze wedstrijden worden gereden in vier verschillende landen in Noord-Europa en zijn relatief kort bij elkaar. Zo kunnen de reiskosten bijvoorbeeld al beperkt worden. De trophy start in Nederland met de Zuiderzee Rally in Emmeloord. De andere vier wedstrijden zijn de Rallye Rund um die Sulinger Bärenklaue in Duitsland, de Kenotek Ypres Rally, de GTC Rally (NL) en de Rally Denmark (DK)

Deelnemen aan de FIA Benelux Rally Trophy

Er zijn geen inschrijvingskosten om deel te kunnen nemen aan de trophy. Teams met een internationale vergunning en die rijden met een wagen die in aanmerking komt zijn automatisch geklasseerd in de trophy.

Toegelaten wagens zijn de klasse: R5, S2000, gr.N, tweewielaangedreven wagens in de klasse R, A en N, S1600 en gr.A Kit Cars. Er is ook een apart klassement voor deelnemers geboren na 1990. 

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws