Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Partnership tussen Superstage en Partyspace

Geschreven door  Mei 05, 2017

Bedrukte tenten tonen de rijke historie van de Ypres Rally

Superstage vzw is de organisator van de Station Le Seau Monteberg Short Rally, de Ypres Rally, de Ypres Historic Rally, de Classics Ypres Rally en de Aarova Short Rally, kortom het kruim van de Belgische rally wedstrijden.

Superstage ging begin 2017 op zoek naar een geschikte partner voor het leveren van bedrukte vouwtenten voor de start van de rally proeven en een opvallende stertent voor de VIP dorpen op hun evenementen. Na grondig marktonderzoek kwam men bij Partyspace uit Beselare terecht. Partyspace is actief sinds 2009 en levert actueel aan meer dan 80% van alle Belgische rally teams. Een logische keuze dus om te kiezen voor de bewezen kwaliteit en ervaring in de rallywereld.

Bij Partyspace waren ze blij dat ze in eigen streek nog eens konden uitpakken met opvallende tenten. Ze kwamen met het originele idee om actiefoto’s van moderne en historic wagens in zwart wit collage te zetten als achtergrond. Hier is ettelijke uren tijd in geïnvesteerd, zowel bij Superstage als bij Partyspace, maar het resultaat mag gezien worden: stijlvolle tijdloze tenten waar je kan blijven naar kijken en herinneringen ophalen.

Hiermee bewees het Partyspace nogmaals dat hun in house grafische afdeling topwerk aflevert en dat je met kwalitatieve bedrukte tenten steeds opvalt, en dit tegen scherpe prijzen. De tenten worden voor het eerst ingezet voor de Station Le Seau Monteberg Short Rally op zondag 7 mei in en rond Wijtschate. 

Meer info: www.partyspace.eu

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws