Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 23 oktober 2018

logo rally online

Rally Online België

Rallyworld 2018 ligt in de rekken

Geschreven door  Dec 16, 2017

Met de uitgave van “Willy Weyens – Rallyworld 2018”, zit het jaarboek van Willy Weyens en zijn team van Belgische en buitenlandse journalisten reeds aan zijn 33e editie.

En net zoals in de voorgaande publicaties, bevat ook dit boek weer een compleet overzicht - in woord en beeld - van het Belgische en het internationale rallyseizoen. Het WRC is een drietalig Nederlands-Frans-Engels werkstuk, de andere items verschijnen in een Nederlands-Franse combinatie. De technische fiches van de WK wedstrijden en de BRC rally’s vervolledigen het geheel.

Deze 33e editie bladert minutieus doorheen een ongemeen spannend WRC seizoen waarin Sébastien Ogier zich – en dat al voor de 5de keer op rij – opnieuw de primus toonde. Spannend, omdat niet minder dan 7 verschillende rijders een WK manche wonnen … Al was er niemand die beter deed dan Thierry Neuville, met 4 overwinningen de meest performante van het peloton en zo opnieuw tot vicewereldkampioen gekroond. Samen met zijn trouwe copiloot Nicolas Gilsoul ging de Oostkantonner dan ook graag in op de vraag om, 12 maanden na zijn eerste voorwoord, ook in deze 33e editie voor de inleiding te zorgen. Het zal de lezer niet verbazen dat Neuville hierin zijn grote ambitie – “de wereldtitel pakken” – uitdrukkelijk herhaalt...!

Samen met het Europese Rallykampioenschap en de nieuwe Tour European Rally campagne, waarin “Ypres” dé blikvanger was, krijgt ook de Dakar – met indrukwekkende en vaak unieke beelden – opnieuw de volle aandacht. En uiteraard zijn er ook de negen manches van de Belgische titelstrijd die gedetailleerd aan bod komen. Een confrontatie waarin Vincent Verschueren en zijn Godrive Team hun eerste nationale titel mochten vieren.

Aan de format van deze 264 pagina's dikke “Willy Weyens – Rallyworld 2017”, waarin meer dan 600 spectaculaire full color foto's, werd niet gesleuteld.

In de voorbije decennia bezocht Willy Weyens – verspreid over meer dan 60 verschillende landen – ruim 400 rally's en 30 edities van de Dakar. Indrukwekkende cijfers die alleen maar bevestigen hoe zeer Willy, vaak geassisteerd door zijn zoon Nick, zijn vak beheerst... Het is dan ook een absolute garantie voor een kwalitatief naslagwerk !

Verkoopsgegevens:

- Via de krantenwinkels, Imapress, diverse boekhandels en Standaard boekhandel
- Rechtstreeks bij de uitgever: Willy Weyens, Wetsdreef 3 3560 Lummen


Tel: 013/532821 - Mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. - www.willyweyens.com – www.rallyworld.com

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws