Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 23 oktober 2018

logo rally online

Rally Online België

Opnieuw een Clio 2 Rally Challenge in 2018

Geschreven door  Dec 17, 2017

Pitstop Racing Events is blij te mogen aankondigen dat de Clio 2 Rally Challenge ook in 2018 opnieuw doorgaat. Aan het succesvolle concept van 2017 werd niet veel gewijzigd. Op de kalender staan terug 6 rally’s met 3 manches in Vlaanderen en 3 in Wallonië.

Gezien de onderhandelingen met de organisatoren nog volop bezig zijn zullen we pas begin januari de definitieve kalender bekend kunnen maken. Het seizoen zal wel van start gaan begin april. Er wordt opnieuw een prijzenpot voor de eerste drie plaatsen per rally en ook op het einde van het jaar in het kampioenschap voorzien. Er zullen 15 plaatsen beschikbaar zijn en zowat alle deelnemers van dit jaar hebben reeds aangegeven er terug bij te willen zijn, dus snel zijn is de boodschap.

Heb je een Renault Clio 2 rallywagen ter beschikking en wil je ook proeven van deze toffe sfeer, schrijf u dan nu reeds in via www.clio2rallychallenge.be

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws