Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 23 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Negen wedstrijden voor Guillaume de Mévius met een Peugeot 208 T16

Geschreven door  Jan 18, 2018

de Mévius - Louka: een goed gevuld menu

Dit jaar zullen de kleuren van het RACB National Team weer in het buitenland worden verdedigd, maar ook tijdens enkele Belgische rally’s. Het ambitieuze duo werkt een al even ambitieus programma af op de verschillende rallywegen. Guillaume de Mévius en Louis Louka maken zich op voor een uitzonderlijk seizoen. Het programma van 2018 betekent een mooie stap voorwaarts in hun carrière.  

Guillaume de Mévius en Louis Louka hebben in 2018 een goed gevulde agenda, met zes manches van het Belgian Rally Championship en drie wedstrijden van het WK rally, allemaal aan het stuur van een door Peugeot BeLux ondersteunde Peugeot 208 T16. “Het is ongelooflijk wat ons overkomt”, stelt de rijder. “Over enkele dagen mogen we al aan de slag, want ons seizoen begint in de WRC2-klasse van de Rally van Monte Carlo. Er staan nog twee andere WRC-manches op ons programma, met Corsica en de Deutschland Rally. In België zullen we zes keer aan de start verschijnen.”

“Dit is een serieuze stap voorwaarts”, vervolgt corijder Louis Louka. “We hebben heel wat werk voor de boeg, zeker in het vereenvoudigen van onze nota’s voor de meer technische rally’s. Maar we zijn er klaar voor en heel gemotiveerd. Zes Belgische en drie WRC2-rally’s met een heel competitieve wagen afwerken, dat is gewoonweg uitzonderlijk. Een droom die werkelijkheid wordt, inderdaad.”

“We rekenen op Guillaume en Louis om een maximum aan kilometers af te werken en hun ervaring uit te breiden”, stelt Geoffroy Theunis, manager van het RACB National Team.


Het programma:

25-28/01: Rallye Monte-Carlo
23-24/02: Rally van Haspengouw
9-10/03: Spa Rally
5-8/04: Tour de Corse
27-29/04: Rallye de Wallonie
21-23/06: Renties Ypres Rally
16-19/08: Deutschland Rally
28-29/09: East Belgian Rally
2-4/11: Rallye du Condroz

Laatst aangepast op Donderdag, 18 januari 2018 13:11
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws