Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 15 december 2018

logo rally online

Rally Online België

Mats van den Brand start in de M Cup

Geschreven door  Feb 05, 2018

Mats van den Brand en Eddy Smeets klaar voor volledig programma!

De Nederlander Mats van den Brand en Eddy Smeets hebben samen met hun team de kalender voor 2018 vastgelegd. In het nieuwe seizoen wil het Nederlands-Belgische duo opnieuw voor een kampioenschap strijden, namelijk de Belgische M cup. Dankzij de steun van hun trouwe én enkele nieuwe partners, zullen ze ook actief zijn in Nederland en Duitsland. Eindelijk weer een veelbelovend en goed gevuld programma voor het duo!

Mats van den Brand: "Geweldig om eindelijk onze plannen bekend te maken! Aanvankelijk wilden we het Belgisch Historic kampioenschap 2018 (BHRC) betwisten. Maar door verschillende meerdaagse wedstrijden werd dat voor mij en het team qua tijd bijna onmogelijk. Toen we vernamen dat de M cup, een nevencompetie voor enkel BMW’s en vanaf 2018 ook de historische E30 toelaat, groeide onze interesse voor dat kampioenschap. Een kalender met zes mooie wedstrijden kunnen we combineren met enkele andere wedstrijden in Nederland en Duitsland. Ik ben erg verheugd dat de GTC Rally terug op de kalender van de M Cup staat. Die stond sowieso op ons programma, net zoals mijn thuiswedstrijd de ELE Rally en de Hellendoorn Rally.

Voor de drie Nederlandse wedstrijden, zullen wij als team met twee auto’s aan de start komen, waarover later meer... Momenteel zit ik nog in Nieuw-Zeeland als coach/begeleider van Richard Verschoor in de Toyota Racing Series (singleseater). Meteen daarna heb ik nog een selectiedag van de KNAF voor de boeg en vervolgens ga ik nog naar Zweden om te werken als instructeur bij een sneeuwstage van Hans Weijs Motorsport, ideaal om in het ritme te komen voor de Haspengouw rally. Van mij mag het gerust sneeuwen in Landen," grapt Mats.

Eddy Smeets: "Ik ben ontzetend blij dat ik met Mats een meer Belgisch getint programma kan afwerken. Ondanks de snelle opgave in de East Belgian Rally 2017 merk je op social media dat Mats zijn rijstijl én zijn wagen erg geapprecieerd worden in België. Onze deelname aan de M cup en minstens 5 Belgische wedstrijden zal menig rallyliefhebber plezieren. Dit alles betekent dat we dit jaar al iets vroeger in actie komen. De inschrijving voor de Rally van Haspengouw is al verstuurd, die voor de M cup maken we ook eerstdaags in orde."

Het M.A.T.S.-team is volop in de weer om de M3 af te krijgen voor de Rally van Haspengouw. Eén van de belangrijkste wijzigingen is toch wel de nieuwe motor! Direct na de East Belgian Rally zijn we een samenwerking aangegaan met Dries Bosch van Bosch Tuning. Ondertussen is ook de nieuwe website www.matsvdbrand.nl online. 

Kalender:

Rally van Haspengouw
TAC Rally
Sezoens Rally
GTC Rally
ConXioN Omloop van Vlaanderen
East Belgian Rally
ELE Rally
Short Rally van Kasterlee
Hellendoorn Rally
Rally Köln-Ahrweiler

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws