Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 22 oktober 2020

logo rally online

Rally Online België

Neem deel aan de ERC Junior Experience Workshops

Geschreven door  Mrt 02, 2018

• ERC Junior U27 deelnemers automatisch ingeschreven voor het trainingsprogramma
• Bijkomende pakketten beschikbaar voor meer doorgedreven trainingen
• Rijders die niet deelnemen aan het Eurosport kampioenschap kunnen zich ook inschrijven in ERC Junior Experience

Eén van de meest doorgedreven opleidingsprogramma's voor jonge rijders in de autosport zal in 2018 nog een versnelling hoger schakelen. Dat blijkt uit de aankondiging van de nieuwe ERC Junior Experience. Zoals eerder aangekondigd, zullen rijders die ingeschreven zijn in het FIA ERC Junior Under 27 Kampioenschap automatisch ingeschreven zijn voor het ERC Junior Experience opleidingsprogramma, in plaats van er een afzonderlijk inschrijvingsgeld voor te moeten betalen zoals vroeger.

In 2018 zullen er vier ERC Junior Experience opleidingsevenementen georganiseerd worden in het kader van manches van het FIA ERC Junior Under 27 Kampioenschap. Er zullen ook twee optionele pakketten zijn voor rijders in aanvulling op de opleiding die inbegrepen zit in het ERC Junior U27 inschrijvingsgeld.

De opleidingspakketten zijn als volgt. Piloten die niet ingeschreven zijn in het ERC Junior U27 kunnen zich aanmelden voor:

Geel: Workshops over mediarelaties, TV interviews en TV productie, het maken van nota's, bandenkennis, First Aid on the Scene, kennismaking met Eurosport en zijn medewerkers.

Groen: ERC Junior U27 rijders krijgen een bijkomende training op het vlak van do's and don'ts op sociale media, afstelling van de auto en het wisselen van een wiel. Ze nemen ook deel aan een testsessie op asfalt onder leiding van een expert die rijtips zal geven.

Blauw: ERC Junior U27 piloten krijgen workshops over sponsorwerving, fysieke training en intensieve oogtraining (optometrie). Ze nemen ook deel aan een testsessie op gravel onder leiding van een expert die rijtips zal geven.

Nuttige informatie

De ERC Junior Experience, gesteund door de promotor van het kampioenschap Eurosport Events, wordt geleid door Evelien Deschuytter van All In Motion, een expert in het aanleren van de nodige vaardigheden om te slagen. ERC Junior Experience deelnemers die niet deelnemen aan het ERC Junior Under 27 Kampioenschap mogen deelnemen aan de verkenningen van de vier rally's die gastheer zijn van een opleidingsevenement, meer bepaald de Azores Airlines Rallye, Rally Islas Canarias, Barum Czech Rally Zlin en de Rally Liepaja.

Alle workshops worden gegeven door experts die een rijke ervaring hebben in de rallywereld. Rijders die de ERC Junior Experience hebben gevolgd zijn onder andere Sébastien Bedoret, Dominik Brož, Filip Mareš, Catie Munnings, Javier Pardo Siota, Laurent Pellier, Roland Poom en Mārtiņš Sesks. Jean-Baptiste Ley, de ERC coördinator verklaart: "Wij zijn heel verheugd de ERC Junior Experience voor 2018 te kunnen aankondigen, samen met pakketten voor jonge rijders die nog meer ervaring en expertise willen verwerven. In samenwerking met Evelien Deschuytter van All In Motion, hebben we een heel uitgebreid trainingsprogramma uitgewerkt. Het is een opleidingsprogramma dat niet alleen veel waar voor zijn geld biedt, maar dat er ook voor zorgt dat de rijders beter zullen worden."

Catie Munnings stapte als een nieuwelinge in 2016 in de ERC Junior Experience. Ze vindt de trainingsprogramma's van onschatbare waarde: "Dankzij de ERC Junior Experience heb ik veel tips and tricks geleerd, die je normaal enkel kunt leren na jaren ervaring. De coaches zijn experts in het wereldje en het zijn daarna ook uitstekende relaties. De ERC Junior Experience bracht me naar veel rally's, liet ons de wedstrijden verkennen en leerde ons alle aspecten van de sport. We leerden veel sneller dan we zelf hadden kunnen doen. Bovendien hebben we een geweldige tijd gehad samen met de meest getalenteerde rallyjongeren in Europa. Evelien Deschuytter is een fantasische coördinatrice. Ze werkt keihard en zorgt ervoor dat elke deelnemer het maximum haalt uit de workshops. De lessen die ik geleerd heb, zullen me de rest van mijn carrière nog van pas komen.”

Voor meer info: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws