Print deze pagina

Johan Dekens bouwt een Porsche 991 GT3

Geschreven door  Feb 10, 2019

Johan Dekens is een Porschist in hart en nieren. In het dagelijks leven is hij zaakvoerder van www.autosdekens.be, gespecialisserd in... Porsche. Na een mooi seizoen vorig jaar, met als afsluiter een vierde plek in de Rally van Zuid-Limburg, is Johan al druk in de weer met een opvolger van de Porsche 997 GT3. 

"Zoals we eerder al meegedeeld hebben zijn we bezig met de bouw van een 991 GT3. Helaas is de wagen momenteel nog niet toegelaten door de RACB in het BRC. Desondanks gaan we gewoon verder met de bouw van de 991 en starten we in de kampioenschappen waar we wel mogen rijden. Wij hopen in ieder geval binnen een 3 tal maanden de auto een eerste keer te testen," aldus Johan Dekens. 

De RACB is bezig met een mogelijke homologatie van de Porsche 991 GT3 maar het zal zeker niet voor dit jaar zijn. Voor 2020 zijn er plannen maar dat is nog toekomstmuziek. "Maar daardoor mis ik wel mijn favoriete wedstrijden, de Sezoensrally en de East Belgian Rally," besluit Johan.

Wordt vervolgd...

 

 

Laatst aangepast op Zondag, 10 februari 2019 09:44
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be